U novom broju Dobrog jutra čitaćete o berbanskim običajima na Fruškoj gori, a o tome koja su vina najbolja i da li ih treba uparivati s hranom ili su priča za sebe, govori kritičar vinske scene Nenad Andrić. Profesor dr Zoran Keserović upoznaje nas s tajnama odabira dobrog voćnog i loznog materijala, kroz priče o uspehu voćara saznaćete sve o drenu i suvoj šljivi. Da li se isplati proizvoditi breskve i ima li čeri paradajz budućnost, odgovor možete potražiti u ovom broju, a upoznaćemo vas i s prednostima korišćenja raštana i rabarbare u kuhinji. Šta je to organska poljoprivredna proizvodnja i da li se našim poljoprivrednicima isplati da pređu na ovaj način privređivanja, objašnjavaju naši stručnjaci, a uz stalne rubrike posvećene gljivama i medu, mnogo možete saznati i o crnom kimu. Naravno, tu je i neizbežna paprika jer njeno je vreme upravo stiglo. Uživajte!