Dragi čitaoci, pred vama će se uskoro naći novi broj vašeg i našeg magazina. U njemu ćete, pored priča o božićnim običajima, simbolici badnjaka i značaju porodice u proslavljanju najvećeg hrišćanskog praznika, moći da pročitate recepte iz naše knjige „100 jela Srbije“. Ovoga puta nudimo vam recept za morčiju supu i carska rebra s krompirom. Vinogradari vredno dočekuju Novu godinu, pripremajući se za zimsku rezidbu vinograda, a voćari kreću u borbu protiv štetočina, kako bi voćke zdrave dočekale prve tople dane. O tome koje voćke odabrati ako ste amater-voćar govori dr Zoran Keserović. Dr Žarko Ilin analizira povrtarsku godinu i objašnjava zašto smo podbacili u gotovo svim povrtarskim vrstama, a vreme je i za pripremu plastenika. Načinjemo i teme o cirkularnoj ekonomiji i zaštiti životne sredine, a saznaćete i da li i kako lovor uspeva u našim krajevima.