Насловна ПРЕПОРУЧЕНО Uskoro novi broj „Dobrog jutra“

Uskoro novi broj „Dobrog jutra“

525

U novom broju našeg i vašeg magazina nastavljamo s predstavljanjem stotinu najboljih jela Srbije: ovoga puta čitajte kako se prave pihtije, srbijanski brodet, praseće bajadere i princes krofne. O integralnoj proizvodnji u voćarstvu piše dr Zoran Keserović, dr Aleksandar Leposavić analizira proteklu sezonu kad je u pitanju jagodasto voće, a dr Žarko Ilin čitaocima predstavlja njegovo veličanstvo – karfiol. Kako zaštititi voće od mraza, šta je hidroponija i da li se isplati gajiti šipurak, možete saznati na stranicama decembarskog broja našeg magazina. Da i post može biti gurmansko carstvo pokazuje nam Leposava Antić, a na našim stranicama možete pročitati koje četinarske vrste unosimo u kuću kao božićne jelke, kako se neguju i presađuju, kao kako ih možete ukrasiti medenjacima. Tu su i naše stalne rubrike, posvećene gljivama i pčelarstvu, a magazin zatvaramo pričom o kinoi, superžitarici koja je ponovo postala omiljena na svetskim stolovima. Uživajte!

Vaša Redakcija