Насловна НОВИ БРОЈ Uskoro novi broj Dobrog jutra

Uskoro novi broj Dobrog jutra

952

Nastavljamo priču o stotinu jela Srbije po našem izboru. Na redu je svadbarski kupus, niške ćufte, a tu su i kolači s malinama, za one koji vole da se zaslade. O tome kako se nekada davno bralo grožđe u vinogradima, a kako to danas izgleda, priča Sava Pavlović Kurjak, a možete dosta saznati i o tome kako vrućine utiču na vinograd.

Ovim brojem započinjemo „Voćarske divane“ s našim prijateljem i saradnikom, uvaženim profesorom dr Zoranom Keserovićem, koji odgovara na sva vaša pitanja i nedoumice. Kako izgleda „pametno navodnjavanje“ uz pomoć vrhunske tehnologije, ali i kako očuvati stare sorte i odgajiti paradajz od dva kilograma, možete pročitati u našem novom broju. Kako se uzgaja, neguje i skladišti paprika priča dr Žarko Ilin, a kako se ona pretvara u ajvar, ljutenicu i pinđur, saznajte ako otvorite septembarski broj Dobrog jutra. Tu je i stalna rubrika posvećena pčelama, kao i reportaže o proizvođačima neobičnih biljaka ili uspešnim poljoprivrednicima. Uživajte!