Iznutrice ili volimo ili ne. Svakako je najukusnija pileća džigerica, a teleću nam preporučuju. Pileća džigerica smatra se bogatim izvorom vitamina i minerala. Ona je izuzetno bogata proteinima, gvožđem, vitaminima iz grupe B i dobrim holesterolom. I tako je ova jeftina namirnica postala gurmanluk. Recepata i načina pregršt, a najbolji je onaj koji nam zagolica nepca.
Potrebno je:
- 3 pileće džigerice
- 6 šnita isečene špic slanine
- krompir
- so, biber
- ulje
Priprema:
Pileću džigericu iseći na kockice. Staviti na slaninu i urolati. Grilovati 5-8 minuta. Servirati uz krompir po želji (pomfrit, vedžis, pekarski), crni luk i sezonsku salatu.
100 JELA SRBIJE
Knjiga „100 jela Srbije“ – kuvar za sve generacije, kako za početnike, tako i za vrsne kuvare i kuvarice. Želja nam je da vas podsetimo i da sačuvamo od zaborava naša tradicionalna, narodna jela i mirise domaćih kuhinja.
Pred vama je knjiga „100 jela Srbije“ i prilika da je kupite sebi ili poklonite dragim ljudima za predstojeće praznike. Cena knjige je 949 rsd i sada je možete dobiti direktno na vašu adresu i platiti pouzećem. Knjiga je odštampana na kvalitetnom papiru i ima 232 strane, dimenzija 210h210 mm, prošivena i sa tvrdim koricama da možemo da je koristimo svaki dan i mnogo dana.
dobrojutro.redakcija@gmail.com
Pozovite nas na telefon 069 11 54 004
i poručite kuvar
po ceni 949 rsd + PTT troškovi