Насловна ВЕСТИ1 Gde se pogrešilo i šta dalje raditi?

Gde se pogrešilo i šta dalje raditi?

2368
Foto: vecteezy

POZIVAMO:

Poljoprivrednike, građane, SANU i ostalu stručnu javnost (agroekonomiste, agroanalitičare, univerzitetske profesore…), Proglas, organizatore proizvodnje poljoprivrednih proizvoda, Zadružne Saveze, bivše i sadašnje poslanike u Skupštini Republike Srbije, bivše i sadašnje članove Vlade Republike Srbije i sve one koji su bar jednom bili: na njivi, u voćnjaku, u povrtnjaku, u plasteniku, u štali, u kokošinjcu, svinjcu i slično.

DANA 29.09.2024 u 12:01 sati, na platou ispred Banovine u Novom Sadu, na polemiku u vezi tema: SELO I POLJOPRIVREDA U SRBIJI .

– Gde se pogrešilo ?

– Šta dalje raditi ?

OBRAZLOŽENJE

Duže od dve godine u više navrata maltretiramo naše sugrađane blokadama i protestima u nadi da ćemo institucijama i javnosti predočiti naše probleme, pomeranja ka boljem su mizerna! Nevidljiva.

Traktor srpskog seljaka ne može u srpsku prestonicu Beograd, obrazloženo nam je UGROŽAVAJU BEZBEDNOST REPUBLIKE SRBIJE i SRAMOTA SU ZA REPUBLIKU SRBIJU PRED STRANIM DELEGACIJAMA KOJE DOLAZE U BEOGRAD!

Novi Sad je bar do sada pokazao da se ne stidi!

 Iz tog razloga je skup u Novom  Sadu!

DOBRO DOŠLI 29.09.2024. u 12:01 sati, Bulevar Mihajla Pupina u Novom Sadu na platou ispred zgrade Banovine.

UJEDINJENA UDRUŽENJA POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE

Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije, Udruženje poljoprivrednih proizvođača Subotice, Savez udruženja poljoprivrednika Banata, Udrženje poljoprivrednika Aradac

uz podršku

Prijateljskih, dobronamernih, pravdoljubivih… udruženja i grupa poljoprivrednika.