U novembarskom broju vašeg i našeg magazina nastavljamo s pričom o stotinu jela Srbije. Ovoga puta moći ćete da birate između krompirače, čorbe od bundeve i tufahija za kraj. Broj je posvećen vinogradarskim danima Dobrog jutra, gde ćete dobiti savete o tome šta treba znati kad se zasniva vinograd, uz priču o mladim vinima koja upravo stižu ovog meseca. O uslovima za gajenje saksije priča dr Zoran Keserović, a o tome kako su prošli uzgajivači jagodastog voća dr Aleksandar Leposavić. Kako do dobre rakije objašnjava dr Ninoslav Nikićević, a o tome koliko je ova godina bila loša za kupus priča za vas dr Žarko Ilin. Saznaćete više i o tome kako povećati prinose pasulja, i kako su se ove godine snašli proizvođači paprika. Uživaćete u putopisu s Rajačkih pimnica i saznati sve o domaćim sirevima. Uživajte!